logo2_300x150

Ce facem în Laboratorul de Info?
Extindeți-vă realitatea, deoarece studiul informaticii vă duce adânc în interiorul tehnologiei și obiectelor din jurul vostru.

Intră în lumea din jurul tău cu o înțelegere mai profundă a ei!

 

Extindeți-vă realitatea, deoarece studiul informaticii vă duce adânc în interiorul tehnologiei și obiectelor din jurul vostru. De la învățarea despre inteligența artificială, până la explorarea algoritmilor avansați care rulează platformele online de astăzi - veți avea bazele de care aveți nevoie pentru a vă descurca în lumea reală.

 

De la gamer, la inventator și designer emergent

Nu vă opriți doar la a vă juca și folosi aplicațiile preferate - valorificați abilitățile de programare pentru a vă inventa propriile proiecte interesante. Pe măsură ce înveți cum să îți aplici abilitățile în jocurile video pe site-uri interactive, singura limită este imaginația ta.

 

Dezvoltați-vă abilitățile cu fiecare provocare și fiecare problemă pe care o rezolvați

Construiți o rezistență puternică pe măsură ce abordați provocări de programare sau ethical hacking din ce în ce mai complexe. Pe măsură ce progresați, veți descoperi abilitățile noi de încredere și de rezolvare a problemelor de care aveți nevoie pentru a cuceri orice vă aveți în față.

 

Calculatoarele au devenit o parte importantă a vieții de zi cu zi a majorității oamenilor. Poate aveți unul acasă sau poate îl folosiți pe cel din laboratorul de calculatoare de la școală. Chiar dacă nu aveți un computer, va trebui totuși să învățați câteva lucruri diferite pentru a putea folosi unul bine și a-l utiliza în siguranță. Odată ce stăpânești aceste abilități, vei putea folosi computerul acasă sau la școală pentru a face tot felul de lucruri cu ușurință!